eng | est 




  Uudised
 
EESTI KIRIKUTE NÕUKOGU ANDIS ÜLE 2012. AASTA OIKUMEENILISE AASTAPREEMIA JA TÄNUKIRJAD

Neljapäeval 13. detsembril toimus Tallinnas, Pirita kloostris Eesti Kirikute Nõukogu korraline töökoosolek, mille käigus anti üle 2012. aasta oikumeeniline aastapreemia ja tänukirjad. 

Oikumeenilise aastapreemia 2012 pälvis Haldi-Epp Leinus, kes on Raadio 7 saadete “Lõputa lugu”, “Kirikuelu uudised”, “Külalisstuudio” ja “Aeg rääkida” toimetaja.

Eesti Kirikute Nõukogu tänukirjad anti üle Kristuspäev 2012 ettevalmistajatele ja läbiviijatele – Maarja Vardjale EELK Misjonikeskusest, Herman Jürgnesile, Lehari Kaustelile ja Matteus Elbrechtile misjoniorganisatsioonist Agape Eesti ning Eesti Palvushommikusöögi 2012 korraldajatele – kaitseminister Urmas Reinsalule, Miguel Zayasele Eesti Kristlik Nelipühi Kiriku Vineyardi Tallinna kogudusest, Triin Rait’ile misjoniorganisatsioonist Agape Eesti, Riigikogu liikmele Helmen Kütile ja Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president pastor Meego Remmelile.

Kirikute Nõukogu esindajaid ja koostööpartnereid tervitas regionaalminister Siim Valmar Kiisler, kes tõstis esile kirikute tegevust ning tunnustas aastapreemia ja tänukirja saajaid. Piiskop Einar Soone tegi lühikese tagasivaate aastale tõstes esile olulisemaid sündmusi ja kordaläinud ettevõtmisi.

 

 

Info:
Kaisa Kirikal

e-post: kaisa(ät)ekn.ee


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002