eng | est 




  Uudised
 
EESTIMAA KIRIKUD ON AVATUD TEELISTELE

Teatmik „Teeliste kirikud 2010“ on Eesti Kirikute Nõukogu avatud kirikute projekt, tutvustamaks Eestimaal paiknevaid teelistele avatud pühakodasid ja mõeldud teejuhiks nende pühakodade juurde.


“Pühakojad on palvekojad, jumalateenistuste ja ja sakraalsete talituste pidamise paigad. Hetkeks peatudes ja mõistes aja kaduvust, võid hoomata igavesi väärtusi ja saada vastuse küsimusele: kust ma tulen ja kuhu ma lähen?

Käesolev teatmik annab Sulle, hea teeline, ülevaate avatud pühakodadest. Ole julge, asu teele ning saa osa meie maa rikkustest! Tere tulemast!” ütleb teatmiku eessõnas Eesti Kirikute Nõukogu president piiskop Einar Soone.

Rohke pildimaterjaliga teatmikust leiab teavet iga pühakoja kohta eesti ja inglise keeles. Märgitud on teeliste kirikute lahtiolekuajad, info jumalateenistuste ja/või palvuste kohta, samuti majutusvõimalused (sh telkimine); kirikute kontaktandmed, sh telefoninumber, kuhu võib helistada, kui peaks olema soov pääseda kirikusse väljaspool lahtiolekuaegasid.

Teatmikud on saadaval eelkõige turismiinfopunktidest ja projektiga liitunud kirikutest.

Tänavu osaleb „Teeliste kirikute” projektis 194 kirikut.

Avatud kirikute hooaeg kestab septembri lõpuni.

Trükisele „Teeliste kirikud 2010” lisaks on avatud samasisuline veebileht www.teelistekirikud.ekn.ee, mis sisaldab infot eesti, inglise, saksa, soome, vene, prantsuse ja rootsi keeles.

www.teelistekirikud.ekn.ee »

Info:
Kaisa Kirikal

„Teeliste kirikud 2010” projektijuht
e-post: teelistekirikud@ekn.ee

tel 5332 5292, 646 1033


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002