eng | est 




  Uudised
 
EESTI KIRIKUTE NÕUKOGU JUHATUS KOHTUS PEAMINISTER ANDRUS ANSIPIGA
17. oktoober 2012

Kohtumisel anti hinnang 2002. aastal valitsuse ja Kirikute Nõukogu vahel sõlmitud ühishuvide protokolli tegevuste täitmisele. Peaminister tänas Kirikute Nõukogu juhatust, liikmeskirikute esindajaid ja projektijuhte hea koostöö eest.

Peaminister tunnustas kirikute tööd hariduse valdkonnas ja tõdes, et mõnedes koolides on usundiõpetus väga heal tasemel. Lisaks tunnustas peaminister koguduste noortetööd, kaplanaadi tööd kaitsejõududes, vanglates ja politseis. 

Kohtumisel arutati 2013. aastal lõppeva pühakodade säilitamiseks ja arendamiseks asutatud riikliku programmi jätkumise küsimusi. Peaminister kinnitas, et programm jääb kestma ning sõnastada tuleb uued teetähised järgmiseks perioodiks. 

Peaministriga kohtusid Eesti Kirikute Nõukogu president, juhatuse esimees piiskop Einar Soone, juhatuse liikmed piiskop Philippe Jourdan, pastor Joosep Tammo ja täitevsekretär Ruudi Leinus. 

 

Loe Eesti Vabariigi Valitsuse uudist 17. oktoobri kohtumisest lähemalt »


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002