eng | est 




  Uudised
 
PIIBLISELTSI ESINDAJATE KOHTUMINE PEAMINISTRIGA
15.03.2022
Foto: Mati Schönberg/EPSi Facebook

Eesti Piibliseltsi esindajad kohtusid 14.03 peaminister Kaja Kallasega.

Piibliselts kirjeldas kohtumist järgmiselt: 
"Täna, emakeelepäeval, kohtusid Eesti Piibliseltsi esimees Tiit Salumäe ja peasekretär Jaan Bärenson peaminister Kaja Kallasega. 
Piibliselts soovib jätkata traditsiooni ja kinkida igale ametisse astunud presidendile ja peaministrile Piibel. Nii antigi täna nimeline Piibel üle Kaja Kallasele. 
Kohtumise käigus andsid piibliseltsi esindajad põgusa ülevaate seltsi tööst ja tegevusest, pöörates suuremat tähelepanu uue piiblitõlke ettevalmistamisele. Kõne all oli veel koostöö hõimurahvastega ning diasporaa eestlaste töö Venemaal ja Ukrainas. 
Veel räägiti Eesti Piibliseltsi ja teiste rahvuslike piibliseltside ühisest tegevusest Ukraina Piibliseltsi toetamiseks keerulise sõjaaja oludes. Päevakorral on ukrainakeelsete piiblite trükkimine ja ukraina rahva varustamine vaimuliku kirjandusega, mis on otseselt piibliseltsi ülesanne. 
Kohtumine oli tore ja sõbralik."


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002