eng | est 




  Uudised
 
KIRIKUTE NÕUKOGU KUULUTAS VÄLJA OIKUMEENILISTE AASTAPREEMIATE KONKURSI

Neljapäeval toimunud Eesti Kirikute Nõukogu töökoosolekul EELK Konsistooriumis kuulutati välja konkurss aastapreemiatele oikumeenia ja pereväärtuste valdkonnas. Aastapreemiate konkursile saab kandidaate esitada 8. novembrini 2006.

Oikumeeniline preemia antakse välja silmapaistvate saavutuste eest oikumeenilistes valdkondades. Pereväärtuste aastapreemia antakse tegevuse eest kristlike pereväärtuste kaitsmisel ja edendamisel. Preemia võivad saada inimesed, kes oma tegevusega on kaasa aidanud erinevate liikmeskirikute vahelisele koostööle või aidanud tutvustada ja edendada kristlikke pereväärtusi Eesti ühiskonnas. Preemia võib saada ka inimeste rühm või organisatsioon. Preemiad antakse koos aukirjaga kätte Eesti Kirikute Nõukogu aastalõpukoosolekul. Mullu pälvisid oikumeenilised aastapreemiad Eesti Metodisti Kiriku Teoloogiline Seminar ja Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku praost emeeritus Elmar Reinsoo.

Info:
Tauno Teder

e-post: tauno(ät)ekn.ee

tel 646 1028, 51 22 564


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002