eng | est 




  Uudised
 
ÜLESKUTSE OSALEDA MAAILMAKORISTUSPÄEVAL

Hea Eestimaa kogudus,

 

15. septembril 2018 toimub maailmakoristuspäev, mis sai alguse Eestis ja mida juhitakse Eestist. See on kõigi meie kaasmaalaste EV100 juubelikingitus maailmale. EKN liikmeskirikutena maailmakoristuspäeval kaasa lüües anname tunnistust sellest, et tahame kristlastena teha oma parima Jumala loodu ja seega ka kaasinimeste eest hoolitsemisel.

 

Mida teha, et kogudusena maailmakoristuspäeval kaasa lüüa?

 

1. Tutvu infoga ja jaga seda oma koguduses:

Olulisi fakte maailmakoristuspäevast

 

2. Innusta oma koguduse inimesi lööma kaasa maailmakoristuspäeva ettevalmistamisel. Praegu saab kaardistada prügi ja aidata kaasa muul moel. Instruktsioonid leiad siit: Tule appi. Augusti lõpupoole antakse teada, kus täpselt prügikoristusaktsioonid aset leiavad.

 

3. Broneeri 15. september oma kogudusega koristuspäevaks ja jälgi uudiseid maailmakoristuspäeva kodulehel: www.maailmakoristus.ee

 

4. Pane maailmakoristustpäeva veebilehe link oma koguduse kodulehele, et inimestel oleks kergem infot leida.

 

Palvetagem oma kogudustes meie planeedi ja selle inimeste eest ning andkem praktiliselt oma panus selle jätkusuutlikkusele!

 

EKN eluväärtuste ja eetika töörühm


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002