eng | est 




  Uudised
 
10.-11. AUGUSTIL 2018 TOIMUB PAIDES KUUES ARVAMUSFESTIVAL!

Arvamusfestival toob kokku Eesti inimeste ja ühiskonna jaoks tähendusrikkad teemad, et luua arutlevat demokraatiat ja ühisloomes sündivaid lahendusi hindav Eesti. Festivalile on oodatud kõik, kellele Eesti heaolu ja areng korda lähevad. 

Festivali arutelude programm sünnib sadade organisatsioonide ja inimeste ühisloomes. Ideekorjesse saabunud ideedest koorusid välja teemad, mis just aastal 2018 Eesti inimesi kõige rohkem puudutavad. Lõplik kava saab paika juuni alguseks. 

Arvamusfestival on koht, kus kuulata inspireerivaid kõnelejaid, vahetada mõtteid Eesti elu üle, püüda uusi teadmisi ja värskeid ideid, treenida kuulamise ja küsimise oskust ning nautida mitmekülgset kultuuriprogrammi Paide sumedas suves. Festival on külastajatele tasuta.

Arvamusfestival saab teoks tänu sadadele vabatahtlikele ja headele toetajatele. Festival on ka osa Põhjamaade demokraatiafestivalide võrgustikust Democracy Festivals.

Viska pilk peale ka meie kavale siin: 

 https://www.arvamusfestival.ee/kava/

www.arvamusfestival.ee
www.facebook.com/arvamusfestival
https://www.flickr.com/photos/arvamusfestival/
http://democracyfestivals.org/

https://www.facebook.com/Eestiusk/ »


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002