eng | est 




  Uudised
 
KIRIKUMUUSIKA JA LAULURAAMATUKONVERENTS

EELK Lauluraamatukomisjon ja EELK Kirikumuusika Liit kuulutavad välja registreerimise kaksikkonverentsile, mis toimub 26.–27. oktoobril 2018 Tartu Pauluse kirikus.

Teineteise järel toimuvad Kirikumuusikute konverents (26.10) ja Lauluraamatukonverents (26.10–27.10). Konverentsid on suunatud kirikumuusikutele ja vaimulikele, aga ka kõikidele teistele kirikumuusika ja lauluraamatu huvilistele. Ettekandjateks on muuhulgas nt. Toomas Siitan, Rein Veidemann, Kadri Hunt, Marju Kõivupuu ja paljud teised oma ala suurepärased asjatundjad. Konverentside raames on lisaks ettekannetele ruumi põnevatele aruteludele ja kaunile kirikumuusikale.

Suurem osa kahepäevasest programmist on pühendatud EELK koostatavale lauluraamatule. Kuna lauluraamat on Pühakirja kõrval EELK igapäevatöös kasutatav tähtsaim raamat, siis on väga soovitav, et võimalikult lai ring vaimulikke ja kirikumuusikuid konverentsist osa võtaks ja annaks oma panuse selle olulise raamatu koostamisse. Sestap võiks sihtgruppi kuuluvad inimesed juba täna märkida konverentsi kuupäevad oma ajagraafikusse.

Registreeruda saab konverentsidele eraldi, aga ka mõlemale koos, mispuhul on osavõtt soodsam. Registreerumine ja täiendav teave aadressil http://www.eelk.ee/km_konverents/

 

Eerik Jõks

eerik@ekn.ee

http://www.eelk.ee/km_konverents/ »


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002