eng | est 




  Uudised
 
TEELISTE KIRIKUD AVAVAD UUE HOOAJA

" rows=12 cols=65 wrap=virtual title="">

Esmaspäeval, 30. aprillil kell 15.00 tutvustatakse Radisson SAS hotelli Hamburgi saalis broðüüri ja veebilehte „Teeliste kirikud 2007”. Eesti Kirikute Nõukogu projekti „Teeliste kirikud” egiidi all avavad paljud Eestimaa pühakojad juba seitsmendat suve ränduritele, teelistele ja turistidele lahkelt oma uksed.

„Teeliste kirikud 2007” broðüürist leiab teavet suveperioodil avatud kirikute, nende aja- ja arhitektuuriloolise tähtsuse ja lahtiolekuaegade kohta – ning seda nii eesti kui inglise keeles. Samuti on trükisest leitavad kirikute kontaktandmed, info jumalateenistuste ja palvuste kohta ning pühakodade poolt pakutavad telkimis- ja majutusvõimalused.

Tänavu osaleb projektis 276 Eestimaa kirikut ja palvemaja, millest teatmikus on ära toodud 208. Projekti uuendatud täisversiooniga internetis saab tutvuda alates 30. aprillist teeliste kirikute veebilehel www.teelistekirikud.ekn.ee. Tasuta jagatava trükise “Teeliste kirikud 2007” võib iga soovija saada turismiinfopunktidest, projektiga liitunud kirikutest või suurematest Tallinna hotellidest alates mai algusest.

„Teeliste kirikud 2007” projekti teostamisele aitasid kaasa Muinsuskaitseamet, "Andere Zeiten" Saksamaalt, Scandic Hotels AS, Sanatoorium Tervis, mitmed linna- ja vallavalitsused ja omavalitsuste liidud ning hulk teisi väiksemaid toetajaid.

Info:
Tauno Teder

Eesti Kirikute Nõukogu täitevsekretär
e-post: tauno(ät)ekn.ee

tel 646 1028, 51 22 564


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002