eng | est 




  Uudised
 
KIRIKUTE NÕUKOGU OIKUMEENILISTE AASTAPREEMIATE KONKURSS

Tänasel töökoosolekul Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku keskuses kuulutas Eesti Kirikute Nõukogu avatuks 2007. aasta oikumeeniliste preemiate konkursi.

Oikumeeniline aastapreemia antakse välja silmapaistvate saavutuste eest oikumeenilistes valdkondades. Preemia laureaadiks võib saada inimene, inimeste rühm või organisatsioon, kes oma isiku või tegevusega on sellel aastal kehastanud kiriku kui Kristuse Ihu ühtsust selle mitmekesisuses.

Eripreemia antakse välja ingegratsiooni valdkonnas, mis antakse välja tegevuse eest erinevate kogukondade lõimumiseks. Preemia laureaadiks võib saada inimene, inimeste rühm või organisatsioon, kes oma tegevusega on kaasa aidanud erinevate rahvus- ja kultuurikogukondade koostööle ja lõimumisele Eestis.

Aastapreemiate kandidaate saab esitada 1. novembrini 2007 Eesti Kirikute Nõukogu aadressil Tehnika 115, 10139 Tallinn.

Mullu pälvis oikumeenilise aastapreemia Eesti Kristliku Televisiooni peatoimetaja Piret Toomvap-Schönberg. Eripreemia pereväärtuste valdkonnas anti oikumeeniliste perelaagrite korraldajatele Matti ja Velli Hollmanile.

Info:
Tauno Teder

Eesti Kirikute Nõukogu täitevsekretär
e-post: tauno(ät)ekn.ee

tel 646 1028, 51 22 564


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002