eng | est 




  Uudised
 
PÜHALAULU KOOL LÕPETAB VIIENDAT ÕPPEAASTAT 8. JUUNIL KELL 18.00 TALLINNA KAARLI KIRIKUS
31.05.2017

Üks õppeaasta on taas läbi saanud ja me ootame kõiki vanu ja uusi sõpru osa saama viienda õppeaasta lõpetamisest 8. juunil kell 18.00 Tallinna Kaarli Kirikus. Enne algust on, kell 17.45 on võimalik kuulata lühikest sissejuhatavat sõnavõttu pühalaulu kohta.

Seekord on taas kasutusel uus osa raamatust „Maarjamaa õhtupalvused“ ja meil oleks hea meel saada osalejate tagasisidet selle raamatu kasutamise kohta.

Kellel on olemas isiklik “Eesti Laulupsalter” palun selle kaasa võtta, sest kohapeal on võimalik saada rohkeid täiendusi.

 

Hingerahu on kaasaja kõige hinnalisem varandus. Pühalaulu Kool tegeleb juba viis aastat hingrahu kaevandamisega Euroopa kultuurkihi kõige sügavamatest kihistustest ja tasuta laialijagamisega kõikidele soovijatele. Meie oleme leidnud ja tahame anda kõigile.

Eestlane on üks isevärki olevus – ta otsib valgust ja vaimsust oma tasasel viisil, ilma suurema paatose ja glamuurita. Pühalaulu Koolis oleme kogenud, kuidas ilma kära ja sekeldamiseta, jõukohasel ning eestlasele omaselt endasse vaataval viisil seotakse kokku aeg ja igavik. Tulemuseks on rahu ja rõõm.

Kui kilomeetrid võimaldavad, siis tulge 8. juunil kell 18.00 Tallinna Kaarli Kirikusse osa saama meditatiivsest muusikalisest elamusest ja toredast seltskonnast kohvilauas.

 

Ajakava:

17.45 Lühike sissejuhatus (Eerik Jõks)

18.00 Muusikaline Vesper

18.45 Kohvilaud

 

Kui võimalik, palun teatage oma tulekust mulle (eerik@ekn.ee) hiljemalt 6. juuniks, et saaksime valmistada piisavalt kohvi ja kapsapirukat. Kui aga teatamine ununeb, siis võib ka lihtsalt kohale tulla. Igal juhul võtame teid alati naeratusega vastu.

 

Küsi lisa Eerik Jõksilt eerik@ekn.ee

Vaata lisa ja kuula pühalaulu salvestisi www.psalmus.eu


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002