eng | est 




  Uudised
 
TEELISTE KIRIKUD REGISTREERIMINE ON AVATUD
02.03.2017

 

Eesti Kirikute Nõukogu ja projekti “Teeliste kirikud” toimkond avaldab kõigile kirikutele siirast tänu, kes olete paljude aastate jooksul aktiivselt avatud kirikute projektis kaasa löönud ning oma pühakoja uksi teelistele ikka lahti hoidnud!

Rõõm on teada anda, et käesoleva aasta kultuuriturismi alane projekt „Teeliste kirikud“ on alustanud uue hooaja ettevalmistustöödega. 

Selleks, et projekt võiks ka tänavu teoks saada, palume kõigil – nii neil, kes on projektis osalenud juba aastaid, aga ka neil, kes esmakordselt projektiga liituvad – külastada veebiaadressi www.teelistekirikud.ekn.ee/haldus, kus saate oma pühakoja andmeid sisestada ning olemasolevaid andmeid andmebaasis üle vaadata ja täiendada. 

 

„Teeliste kirikud“ halduskeskkond on Teie jaoks avatud ajavahemikus 01.03-15.03.2017

 

Halduskeskkonda saab siseneda kasutajanime ja salasõnaga. Juhul, kui olete need unustanud või kirikutel on tekkinud mõni muu liitumisega seotud tõrge, siis palutakse kindlasti projekti toimkonnaga ühendust võtta kas e-kirja teel teelistekirikud@ekn.ee või helistades telefonile 627 7351 (Riina Sildvee).

Ununenud salasõna saab küsida ka registreerimise veebilehe kaudu. Veebilehe kaudu salasõna küsimise funktsioon asub "Sisenemise" lehel, nupp "Küsige juurdepääsu siit »". Salasõna saadetakse automaatselt kirikuga/kogudusega seotud e-posti aadressidele.

Esmakordsetel liitujatel on pühakoja andmete sisestamisel abiks juhised.

 

Alates 16. märtsist asub projekti toimkond koostöös liikmeskirikute keskustega Teie poolt sisestatud andmeid üle vaatama. 

 

KUIDAS PROJEKTIGA LIITUDA

 

Palume igal liitujal „Teeliste kirikud“ andmebaasi sisestada ja/või üle vaadata järgmised andmed: 

- pühakoja täpne aadress;

- kontakttelefon, et huvilised saaksid Teie pühamu lahtiolekuaegade väliselt Teiega kokku leppida pühakoja külastuse; 

- palvetundide ja korraliste jumalateenistuste toimumiste ajad

- sisestage, parandage ja/või täiendage Teie pühakoda tutvustav lühitekst

- juhul, kui oskate juba täna öelda nädalapäevad ja kellaajad, mil saate oma pühakoja uksed käesoleval aastal projekti hooajal ränduritele avatud hoida, siis palume Teil needki andmed sisestada; kindlate nädalapäevade ja kellaaegade märkimine on soovituslik, mitte kohustuslik. Teatmikusse ja veebikeskkonda märgitakse ära nii kindlatel aegadel avatud pühakojad kui needki, mille juurde on lisatud vaid kontaktandmed, palvetundide ja/või jumalateenistuste ajad. 

 

NB! Teie pühakoda on registreeritud siis, kui olete kõik sisestatud andmed kontrollinud ning olete andmebaasis edasi liikunud „EDASI“ nupuga kokku neljal lehel. Viimasel lehel vajutage „KINNITA“ nuppu. 

 

Lisainformatsiooni ja küsimuste korral võtke palun kindlasti meiega ühendust teelistekirikud@ekn.ee . 

 

Teatmik „Teeliste kirikud 2017“ ja projekti veebilehekülg valmivad käesoleva aasta maikuus. 

Teatmikke jagatakse pühakodadele liikmeskirikute keskuste kaasabil maikuu jooksul. 

 

 

REGISTREERUDA SAAB SIIN »


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002