eng | est 




  Uudised
 
LAULUDE VÕISTLUS: VAIMULIK VIIS VABARIIGILE EHK V V V
09.11.2016

 

Eesti Kirikute Nõukogu poolt väljakuulutatud konkursile on laekunud 51 helitööd.

1. juunil kuulutas Eesti Kirikute Nõukogu välja laulukonkurssi Vaimulik Viis Vabariigile.

Võistluse eesmärk on leida laule, mis kõnelevad isamaa austusest ja armastusest läbi kristliku usu ja maailmavaate ning annaksid kogu rahvale aatelisusele elujõudu. 

Laekunud laulude esmase valiku teeb zürii poolt volitatud komisjon. Seejärel antakse laulud anonüümse materjalina korraldaja poolt valitud muusikutele (esmased esitajad), kes valmistavad neist oma kaemuse kohased kammerettekanded. Zürii hindab laulusid nende ettekannete põhjal. Hindamiskontsert toimub 19.01.2017. 

Parimad laulud arranzeeritakse, kirjastatakse ja kantakse ette Eesti Vabariigi 100-le aastapäevale pühendatud jumalateenistusel 24.02.2018 Tallinna Piiskoplikus Toomkirikus. 

Kirikute Nõukogu täitevsekretär Ruudi Leinuse sõnul laekus töid oodatust rohkem. “On tähelepanuväärne et nii suur hulk osalejaid  soovis kirjutada vabariigile kingituseks vaimuliku viisi. Selline tööde hulk tingib ka planeeritust mitmekülgsema rakenduse lauludele” lisas Leinus. 

 

Lehari Kaustel

Projektijuht

Tel: 5663 3002

e-post: lehari.kaustel(ät)sana.fi

 

 

 


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002