eng | est 




  Uudised
 
EESTI KIRIKUTE NÕUKOGU PRESIDENDINA JÄTKAB EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU PEAPIISKOP EMEERITUS ANDRES PÕDER.

Tänasel Eesti Kirikute Nõukogu töökoosolekul Muuga sadama meremeeste kodu ruumes valiti Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder taas tagasi Eesti Kirikute Nõukogu presidendiks järgnevaks kolmeks aastaks. Peapiiskop Andres Põder on olnud selles ametis alates 2013. aastast.

Asepresidentideks valiti tagasi Rooma-Katoliku Kiriku piiskop Philippe Jourdan ja Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president pastor Meego Remmel.

Presidendi ja asepresidentide ülesanneteks on Eesti Kirikute Nõukogu tegevuse koordineerimine, liikmete huvide kaitsmine ja Kirikute Nõukogu esindamine. 

Päevakorras oli lisaks presidendi ja asepresidentide valimisele Eesti Kirikute Nõukogu 2015 tegevusaasta aruande esitamine ja kinnitamine.

Info:
Ruudi Leinus

Täitevsekretär
e-post: ruudi(ät)ekn.ee

tel 646 1028


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002