eng | est 




  Uudised
 
EESTI KARISMAATILISE EPISKOPAALKIRIKU UUED ESINDAJAD KIRIKUTE NÕUKOGUS

Tänasel Eesti Kirikute Nõukogu töökoosolekul Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu keskuses kinnitati märtsis täisliikmeks vastu võetud Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku uued esindajad kirikute nõukogus. Lisaks peavikaar Heigo Ritsbekile kuuluvad sinna nüüd ka preestrid Thomas Eriste ja Jaanus Kangur.

Jaanus Kangur on lõpetanud Eesti Metodisti Kiriku Teoloogilise Seminari ning õpib Tartu Ülikooli religiooniantropoloogia magistriõppes. Kangur töötab vanemkaplanina Tallinna Vanglas ning on Rahvusvahelise Vanglakaplanite Assotsiatsiooni Euroopa (The International Prison Chaplaincy Association) täitevsekretär. Lisaks on Jaanus Kangur Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku Harkujärve Püha Esimärter Stefanose koguduse abipreester ning Tartu Püha Risti koguduse esipreester. Thomas Eriste õpib Eesti Apostliku Õigeusu Kiriku Püha Platoni Seminaris ning teenib vikaarina Pärnu Püha Apostel Barnabase kogudust.

Lisaks kinnitati töökoosolekul uueks haridustöö projektijuhiks Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Usuteaduse Instituudi religioonipedagoogika projektijuht Kerstin Kask, kelle ülesandeks on Eesti Kirikute Nõukogu religiooniõpetuse ning koolituse ja stipendiumite töösuundade koordineerimine.

Järgmine Eesti Kirikute Nõukogu töökoosolek toimub 18. mail väljasõiduistungina Rakverre.

Info:
Tauno Teder

e-post: tauno(ät)ekn.ee

tel 646 1028, 51 22 564


← tagasi   ↑ üles
 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002