eng | est 




  Läkitused
 
OIKUMEENILISE AASTAPREEMIA LAUREAAT ON PIRET TOOMVAP-SCHÖNBERG

Eesti Kirikute Nõukogu tänavuse oikumeenilise aastapreemia laureaat on Eesti Kristliku Televisiooni peatoimetaja Piret Toomvap-Schönberg. Aastapreemia pereväärtuste valdkonnas läheb oikumeeniliste perelaagrite korraldajatele Matti ja Velli Holmanile.

Piret Toomvap-Schönberg toimetab saatesarja Kirikuelu Kroonika, mis kajastab Eestimaal toimuvaid kristlik-kultuurilisi sündmusi ning ühiskonda ja kirikut puudutavaid probleeme.

Saatesari oli regulaarselt Eesti Televisiooni eetris üle 12 aasta. Pragu näeb saateid Eesti Kristliku Televisiooni koduleheküljelt.

Pereväärtuste aastapreemia laureaadid on Matti ja Velli Holman, kes on alates 1991. aastast korraldanud 16 oikumeenilist perelaagrit. Viimastel aastatel on lisaks perelaagritele korraldatud ka kaks korda aastas pereseminare.

Oikumeenilised aastapreemiad koos aukirjaga antakse üle Eesti Kirikute Nõukogu aastalõpukoosolekul Pirita kloostris 14. detsembril.

Mullu pälvisid oikumeenilised aastapreemiad Eesti Metodisti Kiriku Teoloogiline Seminar ja Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku praost emeeritus Elmar Reinsoo.


← tagasi   ↑ üles

 
  LIIKMESKIRIKUD
Eesti Evangeelne Luterlik Kirik / Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit / Eesti Metodisti Kirik / Rooma-Katoliku Kirik  / Eesti Kristlik Nelipühi Kirik / Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduste Eesti Liit / Armeenia Apostliku Kiriku Balti piiskopkond / Eesti Apostlik-Õigeusu Kirik / Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirik / Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik /
   
Tehnika 115, 10139 Tallinn | tel 646 1028, ekn(ät)ekn.ee | SEB EE431010052039486002